Sider

mandag den 12. november 2012

Ovnbagt Butternut Græskar!


Billig lækker mad!

Jeg synes græskar smager fantastisk. Problemet er bare jeg aldrig spiser det! Enormt dumt, når det er så sundt, billigt og lækkert. Jeg kan ikke engang brokke mig over at man ikke kan lave noget med det, for der er så mange ting man kan lave med græskar. Jeg overvejer næsten at lave et "Projekt spis noget mere græskar". 
Idag blev det så til ovnbagt græskar, med timian, salt, olie og mozzarella. Hertil en lille tomatsalat ;) Opskriften på de bagte græskar, var noget min veninde introducerede til mig forleden. Det er kommet for at blive hos mig! 

Ingredienser:
1/3 Butternut Græskar 
Salt
Tørret Timian
Rapsolie
Frisk mozzarella

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 170 grader. 
Tag din butternut Græskar og skær i den i skiver..


Læg dem i et oliesmurt fad, og smør dem med olie. Kom salt og timian på.
Put dem ind i ovnen 


Tag dem ud af ovnen efter cirka 25 minutter, eller til de er bløde. 


Put nogle skiver frisk mozzarella på, hvis du tør.....


Værsgo!


Det smager bare så godt! Så let og lækkert

Jeg valgte at lave en tomatsalat til, det bestod bare af forskellige cherrytomater, frisk mozzarella, olivenolie og peber.

Jeg glæder mig allerede til at lave en lækker suppe af de 2/3 dele græskar jeg har tilbage! Dejlig mættende på en kold efterårsaften. En dejlig sæsonvare. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar